De auteur

Dit weblog wordt samengesteld en geschreven door Constant Willem Coolsma, geboren op 21 mei 1936 in Lathum, gemeente Angerlo, tegenwoordig deel van de gemeente Zevenaar.

Constant Coolsma woont sedert 2008 in Brazilië, waarover hij in een ander weblog op deze site af en toe wat vertelt. Toen hij emigreerde, kwam de behoefte op soms commentaar te geven op gebeurtenissen in Nederland en meer nog om herinneringen aan zijn Nederlandse leven te boekstaven. Dat gebeurt in dit weblog.

 

7 gedachten over “De auteur”

 1. Waarde achterneef,

  Ik heb nog een boekje Ismaïl en Moerti, geschreven door onze overgrootvader. Kent u het? Anders vindt u het misschien aardig om te lezen. Ik ben een kleindochter van Free Coolsma en dochter van Mies Coolsma.
  Sobrinha-abraços.

  1. Waarde achternicht,
   Dank voor deze reactie. Ik ken het boekje. Vermoedelijk heeft mijn vader Sierk Coolsma het mij in mijn jonge jaren al eens laten zien. En ik heb het hier in Brazilië zelfs in de boekenkast staan.
   Ik ga het meteen herlezen.
   Abraços van Constant Willem Coolsma

   1. Beste Pieter; ik begreep dat je hier een e-mail had achtergelaten. Deze site werk ik niet meer bij. Ik stuur je een mail op mijn werkende e-,ailadres!

    1. Dag Constant, Anneke en ik (Lourens), wonen al meer dan 15 jaar in Drenthe. Jij in Brazilië vreemd je op internet te treffen en zo ver weg. Gaat alles goed met je?

     Groet van ons beide
     Lourens Koomans

 2. Geachte Heer Coolsma, Ik zou graag de ‘Terugblik op mijn levensweg’ lezen. Een link naar een PDF staat op uw site, maar die blijkt niet meer te werken. Kunt U me helpen? Met vrgr
  Mart van Lieburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze digitale revolutie heeft ook een nieuwe emancipatiegolf veroorzaakt, in die zin dat iedereen, ongeacht zijn kennis, ervaring, intelligentie, ieder ogenblik de hele wereld kan laten weten wat hij van alles vindt. Hofland, de Groene, 24-04-2012