Stoep als kunstwerk

Het zal vast niet als kunstwerk zijn bedoeld, maar deze stoeptegel in Ouro Preto, één van de historische steden in de Braziliaanse deelstaat Minas Gerais, zou van mij aan de wand van een museum mogen worden tentoongesteld. Interessant zijn die stippen. Ik vermoed dat ze zijn aangebracht om te voorkomen dat je tijdens een regenbui op de spekgladde steen onderuit zou gaan.

Klik op de foto om hem groter te zien.

5 gedachten over “Stoep als kunstwerk”

  1. Beste Constant,
    allereerst nog gefeliciteerd met je 81e (?) verjaardag. Nog altijd een goed oog voor details alsook voor alle dingen die onder onze voeten voorbij schuiven. Mijn laptop glimlacht bij al die mooie plaatjes die hij/zij van je mag ontvangen. Ik ben als pensionado druk bezig met mijn boek ”ouderschap zonder opvoederschap” dat 15 juni bij SWP gaat verschijnen. Is ook de reden dat ik niet altijd op je foto’s en tekst kan reageren. Het stelt me gerust dat je geest nog altijd scherp is in observeren , vertalen en herinneren.
    GeGroet

    1. Beste Gé, dank voor je bericht. Ik ben nu inderdaad 81 en doe mijn best zo actief mogelijk te blijven. Gefeliciteerd met de aanstaande publicatie van je boek. Ik herinner me dat je het daar eerder al eens over had. Gaat het ook goed met jouw gezondheid? Dat wens ik je toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.